Valutor:

Sekretesspolicy

Integritets
Vad är Användarvillkoren ? Vi tar din integritet på största allvar . Vi kommer aldrig att hyra ut eller sälja din information till tredje part , vi bara använda den information vi samlar in från dig att förmedla din orderinformation , eller att skicka kataloger och e-post på din begäran .
Säkerhet
Är du beställer på din sajt säker? Absolut ! Vi tar säkerhet på största allvar , och vi gör vad vi kan för att skydda våra kunders känsliga uppgifter . Kreditkortsinformation för web beställningar skyddas på följande sätt :
1 . 128 - bitars kryptering till och från servrar och webbläsare .
2 . Kreditkortsnummer sparas inte i vår databas . Vi håller på filen bara de sista 5 siffrorna i de fall där vi behöver för att kontrollera att kortet som användes .
3.När informationen överförs till våra servrar för bearbetning , använder vi ännu starkare kryptering i bakändan för att överlämna begäran till vår betalningsbehandlare för att kontrollera kreditkortet och placera ett tillstånd för ordersumman .
4.Beskriv bemyndigandet , adress kontroll och riskbedömning allt klart , är ordern accepterad och en engångs unikt ID är associerad med den ordning i syfte att fakturera det tidigare tillståndet . Detta ID kan inte användas för att placera ytterligare tillstånd eller fakturera mer än den ursprungliga auth . Den innehåller ingen identifierbar länk till kreditkortsnumret . 5.Once att ID har använts för att fakturera ordern ( vilket händer bara en gång ordern börjar sjöfarten ) , är det inte längre giltiga och kan inte användas för att tillåta eller faktura igen .
tillbaka